eames dar zwart kopen

Gebruik de Eames DAR zwart als basis van uw inspiratie.

Waarom wagen zich velen niet aan een zwart interieur? Omdat hun ingeprend werd dat zwart de woning klein maakt, somber en vies. Niets is minder waar. Tenminste, zwart maakt de woning kleiner, mits je kiest voor zwarte muren of een zwarte vloer. Maar zwarte meubels doen daar niet aan mee. Zwart is chique, sophisticated en sterk met een kleine touch van ondeugendheid. Anders dan wit zorgt zwart voor een interessante indruk. Zwart is imposant zonder te scheeuwen.

eames dar kopen

De Eames DAR in het zwart

De zwarte Eames DAR stoel laat zeker indruk achter. Een indruk van uw woning in haar geheel, niet van een stoel die om aandacht vraagt. U kunt kiezen uit de fiberglass, als ook de plastic variant. Plastic is mat van kleur en daardoor iets terughoudender dan fiberglas. U heeft verder ook de keuze tussen een origineel en een replica design stoel.

De Eames DAR zwart als eetkamerstoel

De Eames DAR zwart leent zich ideaal voor bij de eettafel. Je kan deze stoel combineren met elke style. U hoeft dus niet bang te zijn dat u stoelen heeft gekozen die later niet meer in uw woning passen als u de inrichting van uw eetkamer of eethoek verandert. Ongeacht hoe u uw eetkamer wilt inrichten, de Eames DAR zwar past zich aan. Uw smaak staat voorop. Wat overigens vaak wordt gezien is een serie zwarte Eames DAR.

De Eames DAR zwart voor elke kamer

Of het nou in de gang is, in de woonkamer, in de kinderkamer of zelfs buiten, de Eames DAR zwart kan voor welke zithoek worden ingezet. De Eames DAR is geschikt voor elke werkplek. Voegt u een zitkussen toe of een deken en de stoel wordt gelijk omgetoverd tot een relax stoel.