eames kuipstoel wit kopen
Wit is, voor wie van puur houdt. Wit is, voor wie van licht houdt. Wit is, voor wie van rust houdt. Wit is de afwezigheid van kleur en daarom passend bij elke kleur. Wit is de basis. Schakeringen wit vloeken niet. Wit is veilig. Wit is tijdloos. Wit is veilig. Is dat wat u zoekt? Dan zult u ongetwijfeld voor witte stoelen kiezen en laat de Eames DAR wit nou net de geschikte kandidaat zijn!

eames chair wit bestellen

De witte Eames DAR maakt elke hoek van uw huis tot een comfortabele zithoek.

  De Eames DAR in het wit

De witte Eames DAR stoel is door zijn schone eenvoud een zeer geliefde stoel onder de Eames fans. Richt u uw woning in, dan kan met deze stoel werkelijk waar niets verkeerd gaan. U kunt kiezen uit de fiberglass, als ook de plastic variant. De stoel is ontworpen in het huis Vitra en al jaren in hun collectie terug te vinden. Talloze andere stoelen zijn geïnspireerd door deze stoel. U heeft dus keuze: De één gaat voor een origineel, een ander voor een replica design stoelen en weer een ander voor een stoel die enkele elementen van de Eames stoel bevat.

 De Eames DAR wit als eetkamerstoel

De Eames DAR wordt vaak gebruikt als eetkamerstoel. De stoel is licht en comfortable zonder al te veel ruimte in te nemen. De armleuning is laag genoeg om de stoel onder de tafel te schuiven. Een tafel vol met de witte Eames DAR stoelen staat al gauw heel chique en modern tegelijk. Maar de Eames DAR kan ook gemakkelijk gecombineerd worden met andere eetkamer stoelen, zij het een serie eetkamerstoelen met de Eames DAR als eye catcher of een tafel met een wijde mix aan verschillende eetkamerstoelen. Wat ook vaak wordt gezien is de Eames DAR in combinatie met een serie Eames DSR, de Eames chair variant met met metalen onderstel zonder armleuning.

De Eames DAR wit voor elke kamer

Of het nou in de gang is, in de woonkamer, in de kinderkamer of zelfs buiten, de Eames DAR kan voor welke zithoek worden ingezet.