eames dar rood model

Wie voor rode stoelen kiest, heeft pit. Het is de tint met de krachtigste symboliek. Het is de enige kleur die in elke cultuur een naam heeft gekregen, omdat die kleur het meest in het oog springt. Mensen worden door rood aangetrokken. Rood is daarom altijd een blikvanger in uw huis als u voor rode kleur stoelen kiest. Maar rood is niet alleen opvallend. Rood is ook warm en dus gezellig. Een koele inrichting krijgt al gauw een warm extra. Rood kan voor balans zorgen in een kleurloze inrichting, dat wederom zorgt voor focus en dus rust.

Eames DAR buitenDe Eames DAR in het rood

De rode Eames DAR stoel blijft nooit onopgemerkt. het is een ideale stoelkeuze voor vurige types die wel van opvallen houden. Met rood kan wel snel het een en ander verkeerd gaan. De combinatie Eames DAR en rood is daarentegen wel een veilige interieur keuze. De Eames DAR rood kunt u origineel kopen, maar er bestaan ook rode replica Eames stoelen.

De Eames DAR rood als eetkamerstoel

De Eames DAR rood kan prima in de eetkamer. Of u nou kiest voor een serie rode stoelen of slechts één blikvanger aan tafel. Rood staat prachtig met houten tafels. Wie gewaagd is kiest voor een glazen tafel, bij voorkeur met een smokey laag. In principe kan niets misgaan, maar oppassen is geboden met te veel koude elementen, omdat uw woning al gauw op een bachelor pad gaat lijken. Maar misschien is dat ook juist wat u voor ogen heeft?

De Eames DAR rood voor elke kamer

Het maakt weinig uit waar u de Eames DAR rood neerzet. Het is een blikvanger en zo kunt u hem dan ook overal gebruiken. Rood is een vrouwelijke kleur waardoor elke nog zo sfeerloze hoek gaat opbloeien, zeker als u er een relax stoel van maakt door middel van kussens of een deken als onderdeel van een leeshoek.