eames dar kopen

Vreemd genoeg komt de kleur oranje in vergelijking met andere kleuren niet veel voor in de natuur. De sinaasappel is het voorbeeld dat hier tegenin gaat. In veel landen wordt voor de sinaasappel hetzelfde wordt gebruikt als voor de kleur oranje. Wellicht dat wij in Nederland positiever tegenover deze kleur staan, toch is oranje vaak niet een eerste keuze. Vreemd, want oranje is een warme en tegelijkertijd frisse kleur die ons doet denken aan de zomer. Oranje kan je woning dus heel eenvoudig een warme sfeer geven. Oranje gaat uitstekend samen met bruin- en beigetinten. Oranje en hout vullen elkaar aan. Oranje stoelen zullen daarom ook niet gauw vreemd staan in een huis dat is ingericht met deze kleurenpalet. Daarnaast past oranje ook uitstekend bij meer uitgesproken kleuren als bijvoorbeeld groen. Geef je zithoek of je eettafel dus een oppepper en creƫr warmte door middel van oranje stoelen.

eames eetkamerstoelen kopenDe Eames DAR in het oranje

De Eames DAR wordt meestal gezien in de hoogwaardige kunststof versie. De kunstroffen kupjes zijn een betaalbaardere variant waardoor design voor iedereen beschikbaar wordt gemaakt. Het ontwerp is gelijk aan de originele Eames stoel van fiberglas en net zo comfortabel. De Eeames DAR oranje is hierdoor ook gemakkelijk te onderhouden, zodat het oranje jarenlang zal stralen. Het is aan u om te kijken of u een originele versie wilt of een replica design stoel.

De Eames DAR oranje voor elke kamer

Heeft u een houten eettafel? Dan is de oranje Eames DAR stoel een ideale aanvulling. Oranje en wit staat ook altijd prachtig. De Eames DAR oranje zal een wit ingerichte woning het nodige extra geven. En ook buiten zal de Eames DAR oranje het zomergevoel versterken.