eames dar groen model

Groen is hip! Groen staat gelijk aan bewustwording, gezondheid en liefde voor natuur. Het is ook de kleur van de hoop en de vrede. Dit zijn allemaal kernwoorden die sinds een aantal jaren onze geest bepalen. Groen voor uw interieur inrichting geeft vooral frisse uitstraling. Groene stoelen kunnen zowel opvallen als ook uit de voorgrond treden. Het is helemaal aan u wat u ermee wilt bereiken.

eames dar groen kopen

De groene Eames DAR heeft geen extra’s nodig.

De Eames DAR in het groen

De groene Eames DAR stoel heeft een lichte uitstraling. Het subtiele onderstel in combinatie met groen zorgt ervoor dat de Eames DAR niet te zwaar ogt in uw interieur, zonder aan kleur in uw woning te moeten inboeten. Maar de stoel heeft mere in petto. Het is unisex, dus stoer en zacht tegelijk. Groen is de kleur voor mensen die een tikkeltje eigenwijs zijn en keuzes maken die niet gauw voor de hand liggen. Groen is hot. Denk je gelijk aan retro en geitenwollen sokken? Retro is ook hot! Je hoeft echt geen natuuractivist meer te zijn om deze kleur te gebruiken. De Eames DAR groen bestaat in de originele collectie, maar een replica design stoel is ook een optie.

De Eames DAR groen als eetkamerstoel

De Eames DAR groen is uitstekend geschikt voor aan de eettafel. De groene Eames DAR versterkt het gevoel van fris en gezond in uw keuken. Doordat de zitting van plastic is gemaakt is deze stoel ideaal voor personen de streven naar een praktische en schone eethoek.

De Eames DAR groen voor elke kamer

Het ligt natuurlijk voor de hand om de Eames DAR groen voor buiten te gebruiken. Een uitstekende keuze! Maar deze stoel heeft meer in petto. Het maakt eigenlijk weinig uit waar u deze stoel neerzet. Gaat u voor rust? Hou dan de omgeving wit en zet eventueel wat planten neer. Mag het wat opvallender? Groen en rood is een klassieke match. Voor de waaghalzen en stylisten onder ons weten zelfs met andere kleurcombinaties een bijzondere en mooie zithoek te creëren.