replica design stoelen kopen

De kleur blauw heeft in Nederland geen sterke gevoelswaarde. En dat maakt blauwe stoelen ideaal. Zij zijn gevoelsneutral en stralen daarom rust uit. Blauw is zachter dan zwart en decenter dan groen. Blauw is verder een kleur voor het interieur die vaak met Nederland geassocieerd wordt, zoals dit gebeurde met Delfts blauw en Nassaus blauw. Als je dus kleur in huis wilt zonder aandacht te trekken, kies dan voor blauw. Blauwe heeft ook iets mysterieus door de terughoudendheid van de kleur. Vind je dit bij je passen, dan kan je inderdaad het beste gaan voor blauw.

Eames DAR blauw bestellenDe Eames DAR in het blauw

De blauwe Eames DAR stoel is meestal lichtblauw. De stoel werkt daardoor niet beklemmend in uw woning. Hij hoogt licht, zowel door de kleur als ook door de gebruikte materialen. De Eames DAR blauw staat prachtig met andere Eames kuipstoelen, zij het in de kleur wit of een mix aan kleuren. Geel en blauw is momenteel dé interieur combinatie. Een serie blauwe stoelen staat ook prachtig. Gaat u voor een origineel of een replica Eames stoel?

De Eames DAR blauw voor elke kamer

Lichtblauw wordt snel gekoppeld aan kinderen, oftwel jongens. Dat maakt de stoel ideaal voor een kinderkamer of een speels uiterlijk voor elke andere kamer. Ook buiten staat lichtblauw prachtig. Is blauw uw lievelingskleur? Dan zal deze stoel waarschijnlijk overal in uw woning mooi passen.