Waar koop je tegenwoordig de Eames DAR replica in Nederland? Er zijn ontzettend veel replica modellen te koop, zeker online, maar waar koop je de beste stoel met de beste kwaliteit? Wij gingen op onderzoek uit!

De Eames DAR replica kopen in Nederland: waar?

We laten je niet langer in spanning en zullen je ook meteen vertellen waar wij de beste deal vonden voor de Eames DAR replica. Na grondig onderzoek kwamen wij uit bij de webshop Furnaround.com. Natuurlijk zijn de service en voorwaarden van elke webshop belangrijk, maar wij waren ook erg onder de indruk van de collectie van Furnaround. Zij verkopen namelijk niet alleen de Eames DAR maar ook nog vele andere designmeubelen van Eames en andere bekende ontwerpers. Het zijn allemaal replica modellen voor een goede prijs.

Eames-Dar-Kleuren-Blauw

De Eames DAR replica kopen in Nederland: voorwaarden?

De voorwaarden van de webshop Furnaround vielen ons ook direct op. Waarom? Zij geven twee jaar garantie op hun designmeubelen, gratis verzending en je kunt het meubel 14 dagen op proef houden thuis. Zo kun je voor jezelf beslissen of de stoel in jouw interieur past of niet.

eames dar oranje woonkamer

De Eames DAR replica kopen in Nederland: Doen!

De Eames DAR is goed geprijsd en heeft een goede kwaliteit. De stoel is gemaakt van UV-bestendig polypropyleen en verchroomd RVS, een sterke en duurzame combinatie van materialen. Wij zeggen dus: doen! Kijk voor alle designmeubelen eens op hun website.