Jij wilt graag een Eames DAR kopen maar je hebt geen idee waar je nu precies op moet letten voordat je deze designstoel koopt. Zeker als je online een meubelstuk koopt, is het verstandig om goed op te letten wat en waar je koopt. Er kunnen veel verschillen zijn tussen de webshops maar ook tussen de replica modellen. Wij geven je graag een aantal tips waarop je moet letten.

Eames-Dar-Kopen-beige

Bron: chicametipo

De Eames DAR kopen: het interieur

Is jouw interieur klaar voor een Eames DAR? Weet je al waar je de stoel of stoelen wilt plaatsen? Wellicht wordt het een eye-catcher in je interieur of kies je voor meerdere stoelen voor een eettafel. Alles is mogelijk. Je kunt zelfs de Eames DAR kopen en combineren met andere Eames stoelen.

Eames-Dar-Kopen-geel

Bron: arkpad

Eames-Dar-Kopen-zwart

Bron: blogspot

Eames-Dar-Kopen-rood

Bron: jenny

De Eames DAR kopen: het materiaal

Het materiaal waarvan de Eames DAR is gemaakt is van belang omdat je geen slechte kwaliteit stoel wilt kopen. De meeste replica modellen van de Eames DAR zijn gemaakt van UV-bestendig polypropyleen en verchroomd RVS. Het kunststof wordt gebruikt om de zitkuip te maken uit een mal. Het onderstel is van verchroomd RVS gemaakt voor de juiste stevigheid en stabiliteit.

Eames-Dar-Kopen-wit

Bron: keepasecret

Eames-Dar-Kopen-vintage

Bron: japanesetrash

De Eames DAR kopen: de webshop

Waar koop je de Eames DAR? Er zijn veel webshops die deze prachtige designstoel verkopen maar krijg je nou de beste service? Waar geven ze goede garantie en geven ze ook geld terug als het product toch niet goed is? Wij kwamen uit bij Furnaround waar ze maar liefst twee jaar garantie geven en een snelle levertijd hebben.