Een Eames DAR eetkamerstoel is een perfecte stoel voor in de eetkamer. Door de comfortabele zitvorm, de unieke uitstraling en de armleuningen kun je heerlijk dineren in deze designstoel. De Eames DAR eetkamerstoel kan in vrijwel elk interieur gecombineerd worden. Een klassiek interieur, een modern interieur, een strak interieur, een kleurrijk interieur of juist een neutraal interieur. Bekijk deze prachtige eetkamers met de Eames DAR voor meer inspiratie.

De Eames DAR eetkamerstoel en een eetkamer interieur

Waar combineer je de Eames DAR eetkamerstoel mee in je eigen eetkamer of keuken? Welke tafel past er bij de Eames DAR eetkamerstoel en hoeveel plaats je er rondom je tafel? Wij zochten een aantal mooie voorbeelden ter inspiratie voor jou.

eames-dar-eetkamer

Bron: onbekend

Opvallend, vrolijk en speels zijn deze blauwe Eames DAR eetkamerstoelen samen aan een houten ronde tafel en op een sisal vloerkleed. Het geheel geeft een zomers en fris gevoel in een warme sfeer.

eames-dar-eetkamer

Bron: cultfurniture

Liever iets stoerders? Dan is de Eames DAR eetkamerstoel ook heel mooi in een donkere kleur met een robuuste houten tafel. Hier straalt de stoel iets minimalistisch en stoers uit door de materialen en kleuren die met elkaar gecombineerd zijn.

eames-dar-eetkamer

Bron: ontrus

Rust en eenvoud in de eetkamer? De witte Eames DAR eetkamerstoel brengt dit terug in je interieur. Combineer de stoel met bijvoorbeeld een ander mooi design van Eames zoals de Eames DSW eetkamerstoel.