Zoals wij al vaker hebben gezegd, de Eames DAR is een van de mooiste maar ook populairste eetkamerstoelen die Eames ooit ontworpen heeft. Kun je je voorstellen dat dit ontwerp stamt uit de jaren 50? Ongelofelijk hoeveel oog en gevoel het ontwerpersduo Eames had voor stijl en tijdloosheid. Wij gaan kijken naar de Eames DAR replica kwaliteit. Aangezien het originele model niet te betalen is maar er gelukkig wel 1-op-1 replica modellen verkrijgbaar zijn, kunnen we hier eens naar kijken. Wat is de kwaliteit van zo’n replica model?

De Eames DAR replica kwaliteit: onderstel

Het onderstel van de Eames DAR is een opvallend en innovatief design. Het onderstel is meestal gemaakt van verchroomd RVS dat ontzettend sterk en duurzaam is. Daarnaast geeft het frame een goede balans tussen het transparante karakter van het frame en het gesloten karakter van het zitkuipje. Het onderstel biedt ondersteuning en de perfecte stabiliteit aan het zitkuipje waardoor je heerlijk kunt zitten.

eames-dar-replica-kwaliteit-rood

Bron: aliimg

De Eames DAR replica kwaliteit: het kunststof

Het kunststof dat gebruikt is voor het zitkuipje noemt men UV-bestendig Polypropyleen. Dit betekend dat je de stoel dus ook buiten kunt gebruiken. De zitkuip wordt gemaakt uit een mal waardoor elke stoel hetzelfde is en ook niet afwijkt van het originele model.

eames-dar-replica-kwaliteit-wit

Bron: eamesology

De Eames DAR replica kwaliteit: montage?

De montage van de Eames DAR is ontzettend gemakkelijk. De stoel wordt geleverd in 3 delen; namelijk de zitkuip, het onderstel en een zakje met schroeven. Hiermee kun je het onderstel onder de zitkuip bevestigen en klaar is kees.

eames-dar-replica-kwaliteit-geel

Bron: chicicat

De Eames DAR replica kwaliteit: de beste deal

Waar krijg je de beste deal voor de Eames DAR replica kwaliteit? Wij zochten het voor je uit en kwamen terecht bij de website Furnaround.com. Hier verkoopt men honderden designstoelen en andere meubels en krijg je maar liefst twee jaar garantie op het product. Een dik pluspunt. Kijk voor meer informatie en ook voor alle kleuren die er verkrijgbaar zijn, eens op de website van Furnaround.