Je bent voor jezelf begonnen als zelfstandige, je kantoor ligt aan of in huis, je werkt vanuit thuis een aantal dagen per week en dus heb je een plek nodig waar je kunt werken. Een mooi thuiskantoor verdient natuurlijk een mooie inrichting. De Eames DAR in je thuiskantoor is dus geen slecht idee. De Eames DAR is een comfortabele stoel met armleuningen, een mooi stalen frame en een comfortabel zitkuipje. Daarnaast is de stoel ook nog eens een eye-catcher in een ruimte die klasse en professionaliteit uitstraalt. De perfecte stoel voor een thuiskantoor. Wij zochten de mooiste kantoorruimtes uit waarin de Eames DAR staat te schitteren.

De Eames DAR in je thuiskantoor: inspiratie

Je kunt een Eames DAR bijvoorbeeld als stoel in een wachtruimte gebruiken. Met een aantal leuke kleurtjes geef je de ruimte speelsheid en karakter. Zorg ervoor dat wachten niet vervelend is voor je klanten maar juist een leuke ervaring.

Eames-DAR-in-je-thuiskantoor-kleur

Bron: aliimg

De Eames DAR is misschien niet de stoel waar je zelf de hele dag op wilt zitten te werken, daarvoor kun je beter een goede bureaustoel aanschaffen. Maar als stoelen voor je klanten die voor een afspraak langskomen is het de perfecte stoel. Wie weet wordt het nog wel een gespreksonderwerp.

Eames-DAR-in-je-thuiskantoor-wit

Bron: hidesign

Wil je meer kleur in je kantoor toevoegen? Koop dan een aantal kleurrijke Eames DAR stoelen of laat ze stofferen! Op deze manier zitten ze nog veel lekkerder en geeft het de ruimte wat meer sfeer.

Eames-DAR-in-je-thuiskantoor-stof

Bron: dominidesign

De Eames DAR in je thuiskantoor kan ook de eye-catcher van de ruimte worden zoals bijvoorbeeld in deze ruimte. Je hebt niet veel meer nodig dan een aantal mooie stoelen om de ruimte sfeer te geven.

Eames-DAR-in-je-thuiskantoor-thuis

Bron: ontrus

De Eames DAR in je thuiskantoor is zoals je ziet een mooi alternatief om de ruimte een nieuwe boost te geven. Bij Furnaround.com vonden wij veel verschillende kleuren Eames DAR stoelen maar ook nog vele andere modellen van Charles en Ray Eames. Snuffel eens rond voor de leukste stoelen voor in jouw thuiskantoor.