De Eames DAR online kopen is een uitdaging die veel mensen tegenwoordig aangaan. Zo’n mooi stukje design willen we allemaal wel in ons interieur en sinds de stoel te koop is als replica model is dat mogelijk geworden. Voorheen moest je de stoel bij Vitra kopen en betaalde je daar een hoge prijs voor. Gelukkig kun je nu ook kiezen voor een replica model die stukken minder kost. De Eames DAR online kopen brengt een aantal vragen met zich mee. Bijvoorbeeld, waar koop je die stoel nou? Waar let je op als je een meubelstuk online koopt? Deze vragen beantwoorden wij graag voor je!

De Eames DAR online kopen: tips!

Je hoeft niet meer de deur uit om een meubelstuk in je interieur te plaatsen. Je koopt het gewoon online. Snel, gemakkelijk en vanaf je computer. Je hebt natuurlijk wel wat tips nodig om dit op een goede manier te doen. Een Eames DAR online kopen is een leuke bezigheid maar let op de volgende dingen voordat je er eentje koopt.

eames-dar-online-kopen-wit

Bron: eamesplasticchair

Eames DAR Online kopen: Materiaal

Waar is de stoel van gemaakt? Het originele model is bijvoorbeeld gemaakt van hoogglans chroom en de zitkuip van plastic. Hier kan niet veel aan mis gaan en ook bij de replica modellen wordt meestal gebruik gemaakt van hetzelfde materiaal.

eames-dar-online-kopen-zwart

Bron: nest

eames-dar-online-kopen-warm

Bron: ontrus

Eames DAR Online kopen: Vormgeving

Ook de vormgeving is natuurlijk van belang. Is de stoel een exacte kopie van het origineel of ziet het frame of de constructie er toch iets anders uit? De meeste replica modellen zijn precies hetzelfde en zullen niet snel afwijken van het origineel. Let toch altijd eventjes goed op.

eames-dar-online-kopen-wit

Bron: donebymyself

eames-dar-online-kopen-mix

Bron: googleusercontent

Eames DAR Online kopen: Waar kopen?

Natuurlijk geven wij je ook advies over waar je de beste deal krijgt, de meeste garantie en het mooiste replica model. Wij zochten naar de mooiste replica van de Eames DAR en kwamen uit bij Furnaround.com. Waarom? Furnaround geeft ten eerste twee jaar garantie op hun meubels, gratis verzending boven de €400, en 14 dagen niet-goed-geld-terug zodat je de designstoel thuis kunt uitproberen. Wij vinden dit een super deal voor de Eames DAR.