Dat de Eames DAR designstoel in verschillende kleuren verkrijgbaar is wisten we natuurlijk al lang. Maar welke kleur is nou de mooiste voor de Eames DAR? Wij zochten de Eames DAR kleuren bij elkaar en maakte de keuze voor de volgende 5 kleuren. Laat je inspireren door deze vrolijke en opvallende kleuren die je interieur sfeer en karakter zullen geven.

De 5 mooiste Eames DAR kleuren

Een van de populairste Eames DAR kleuren is het lichtblauw. Terwijl lichtblauw helemaal niet zo’n populaire interieur kleur is, valt deze kleur wel goed in de smaak bij Eames DAR liefhebbers. Het voordeel van lichtblauw is dat het een zachte kleur is die niet direct opvalt maar wel een sfeer uitstraalt. De sfeer van frisheid, natuur en vrolijkheid. Combineer lichtblauw met een mooie houten tafel voor meer warmte in je interieur.

Eames-Dar-Kleuren-Blauw

Bron: unknown

Het mixen van kleuren is ook erg in trek de laatste jaren. Zo kun je de lichtblauwe Eames DAR combineren met andere leuke kleuren zoals zachtrood en groen. Maar ook zwart en wit zijn natuurlijk goede kleuren om mee te combineren.

Eames-Dar-Kleuren-mix

Bron: furnisho

Wil je een eye-catcher in je interieur? Dan kies je een iets opvallendere kleur zoals appeltjes groen. Zeker in een wit en natuurlijk interieur valt deze felle en vrolijke kleur goed op. Zoals je kunt zien is deze kleur ook wederom goed te combineren met de lichtblauwe Eames DAR.

Eames-Dar-Kleuren-groen

Bron: ontrus

Er zijn ontelbaar veel kleuren om uit te kiezen. Zo vonden wij een replica Eames DAR bij Furnaround  waar je maar liefst uit negen kleuren kunt kiezen. Combineer felle kleurtjes samen met een aantal neutrale kleuren zoals wit, zwart en grijs.

Eames-Dar-Kleuren-mix

Bron: unknown

Eames-Dar-Kleuren-geel

Bron: dellacooks

Ten slotte zijn wij groot fan van de gele Eames DAR stoel. Geel is een opvallende, warme en vooral vrolijke kleur. Ideaal om te combineren in een neutraal interieur waar je een zonnig effect wilt creëren. Ga eens voor iets verrassends en nieuws door te kiezen voor een mooie gele Eames DAR stoel. Ben jij op zoek naar de Eames DAR Kleuren? Kijk dan eens bij Furnaround  welke kleuren zij allemaal hebben.